090429

jaha idag har jag inte gjort ett jävla skit, jo varit i skolan och solat, men hur kul är de att veta de igentligen?
hade tänkt att berätta vad jag köpt idag, jo jag har köpt en moppe =) kanske inte dirket världens bästa, men fick den till ett bra pris och jag bryr mig inte direkt om vad de är för någon bara den tar sig från a-b i bra fart :)

bildbomd

va ju som sagt på galgberget och fotade med sara idag, så här kommer lite bilder från de och från skolan idag :)










hemligheter

har kommit hem från "frilufsdagen" på skolan nu, både jag och läraren blev riktigt nöjda med mina bilder :) ni kanske får se dom här på bloggen senare.
iaf, när jag kom hem så satte jag mig och åt lite lunch och kollade på vänner. som vanligt kände jag mig grymt onyttigt efter att ha ätit så jag tog en cykeltur på tränings cykeln :) innan de hade jag kokat ihop lite hemma gjord chokladpudding så har precis avnjutit den och kollat på tv liite =)
och kom precis på att jag måste till banken och ta ut pengar till mitt lilla hemliga inköp imorgon ;) haha ni får fortfarande inte veta vad det är för något, men kan ge er en ledtråd, det kostar 4000kr vilket är väldigt billigt för den saken. ska betala 1000 själv, sen ska mamma och pappa betala resten+massa andra kostnader som tillkommer xD och eftersom att dom tar pengarna från lånet till växthuset så är de något riktigt viktigt! :D spännande va?!;)
men jaja nu ska jag ta en runda till banken, ska passa på att rasta kameran också så de blir nog en rejäl fotobomb ikv om jag orkar :)

kelly clarkson-I do not hook up

vill bara tipsa er om denna låten som jag tycker är mkt bra :)


godmorgon

det är frilufsdag i skolan idag, jag valde foto(förvånade?x) och de börjar inte förens kl 12, så jag fick en rejäl sovmorgon :)
ingen aning om vad jag ska göra senare idag faktiskt.. aja får väl se vad som dyker upp..
tänkte bjuda på lite bilder idag.




design pågår

som ni ser så har jag bytt header, men denna är bara tillfällig, ska fixa en bättre senare när jag har mer tålamod.

090427

har precis kommit hem från skolan, har varit än rätt slapp sag, hemkunskap,idrott och slöjd :)
nu väntar jag på att sofie och my ska komma så vi kanåka vidare ner till stan.
nu kommer dom

pizza

har precis klämt i mig en pizza, usch inte bra.. men ibland måste man få vara lite onyttig :) har faktiskt bara ätit 2 pizzor iår(y)
annars så ligger jag här i min säng med datan på magen och tvn på i bakgrunden. håller på att skicka ut bilderna från igår till folket som va med, alltid lka jobbigt x)
lyssnar på lady gagas nya låt(eller är den ny?) den heter iaf "Lady Gaga ft rihanna - Silly Boy". kan inte precis påstå att jag gillar den särskilt mkt, lady gaga har aldrig varit min sorts musik faktikst.
idag har jag varit och kollat på något mkt rolig som jag ska köpa på torsdag! haha vad får ni veta då ;)
nae nu ska jag fortsätta med vad jag nu gör sen ska jag försöka fixa en header :)

hemskt väder

har precis varit ute och jobbat lite, har hälften kvar.
och usch vad jag hatar detta vädret, sådär äckligt varmt och kvavt, som de brukar vara när de ska bli åska senare.
jag kollade nyss på vad de va för något kul på tv ikv, rätt bra program faktiskt.
först blir de Gossip Girl kl 19:00 på 5an, för vem älskar inte den serien??=D
sen blir de "Two weeks notice - kärlek på jobbet" kl 21:00 på 3an, den verkar rätt bra, aldrig sett den så ^^
men nu ska jag fortsätta jobba i de äckliga vädret, vi hörs senare :)

god morgon

nu har jag vaknat, eller ja jag vaknade för 2 timmar sedan men ändå =)
har precis ätit frukost, och sitter nu och halv kollar på tv samtidigt som jag funderar på att köpa en moppe ^^
senare idag ska jag jobba, lite tråkigt faktiskt..
men men vi hörs :)

grötvik

nu är jag hemma från grötvik. va där med my,pillen,clara,ida,sofie,sara och anna :) åkte dit och hem med pillen och hennes mamma. hennes lillasyster olivia är ju bara för rolig! de kom en 30 skylt och olivia säger:oj nu får man bra köra 30 cm/h. haha. tror faktiskt att Robert(minlärare) körde förbi oss med bilen, för de va någon som tutade och de såg ut som honom :O
sen kom de förbi några poliser och började snacka med oss, dom sa att dom va avundsjuka och frågade vad vi grillade. och såklart skulle pillen börja skämta som vanligt, så hon slängde ur sig att vi grillade lite cannabis,mariana och lite sånt, haha poliserna bara knäckte sig xD
men nu ska jag tvätta bort smink och krypa ner i min säng med pyjamas.
slänger in några bilder också :)

Sara & my badade, lite sådär lagom kallt xD


jag knyter skorna :) någon som sa att jag inte är smidig?;)



Shoppingen


Här är en lite dålig bild på vad jag köpte idag :)
mörkblåa jeans leggings från bikbok 149kr
lila linne från Gina Tricot 99kr
lila t-shirt från vero moda 179 kr
shorts från H&M 89 kr
väska från accent 299 kr
"plånbok" från accent 99 kr
Gossip Girl bok från Bokia 89 kr

home!

nu är jag hemma från stan med Maija. har haft jätte kul. jag ääälskar att shoppa!
Jag och bankkort går verkligen inte! pengarna bara flyter iväg, det är nästan farligt asså :O
Ikv ska jag och tjejerna från klassen tillgrötvik och grilla, Pillen och clara kommer och hämtar mig lite innan 18:00 :)
bilder på vad jag köpt kommer senare.
Nu ska jag fixa mig lite och ta lite motition på wii fit :)
vi hörs!

nu börjar jag!

haha ja nu jävlar ska jag ta mig i kragen och göra som alla andra verkar göra nu, ska börja blogga (igen) xD
jag hade ju en blogg innan, men de gick inte så bra där så nu börjar jag på nytt, kan nog bli rolig.
ska försöka fixa en snyggare design också, men de få bli en regnig ensam dag eller nåått sånt, så ni får överleva med den här så länge :)

Idag så ska jag ta en tripp till stadens centrum med min kära kompanjon Maija :) hon kommer väl och hämtar mig om några timmar när jag fixat mig, ätit frukost och tagit min dagliga tur på wii balance board :)
och jag tror minsann att jag förtjänar en glass idag så de ska jag köpa! sen ska jag försöka hitta lite vår kläder, eller sommarkläder :D

Ha en fin lördag! :)

vem?

tänkte berätta lite om mig själv :)
Jag heter då Sarah Svensson om du inte redan fattat de ;)  är född 1993-03-11(så glöm inte min födelsedag nu!) vilket betyder att jag är 16 år. Jag går sista terminen i 9an här i Halmstad, på en skola som heter Stenstorpsskolan.Ska börja på IT-media john bauer i höst. Kul att veta kan också vara att jag bor i ett litet "samhälle" eller "by" (eller vafan man ska kalla de), som heter Kärleken, lite småkul :)
som sagt så har jag haft en blogg innan, på blogspot, men eftersom att jag blev rätt inaktiv där och dom flesta hade blogg.se så bestämde jag mig för att byta. mer om mig är att jag har 6 kaniner, namn kanske inte är så värst intresant på dom så vi hoppar över de. jag bor med min mamma och pappa, har även två äldre syskon, Richard och Josefine. för åldriga för att bo hemma enligt sig själva x) Och jag är en äkta shoppaholic! kan verkligen inte spara pengar, men med detta menar jag inte att jag köper mkt kläder och sånt. jag väljer att köpa saker, typ mobil, data, tv, wii och sånna tekniska prylar.
Jag har två jobb, SDR-delar ut reklam(döds tråkigt, men pengar!) och sen Phoniro när dom behöver någon som kan programera telefoner ;)
Mitt intresse är att fotografera, tar väl kort på de mesta, men natur är väl de roligaste, ni ska få se några bilder senare i ett annat inlägg =)
Jag är också en allätare när de gäller musik, lysnar på det mesta, men inte riktigt allt faktiskt. Men jag kommer tipsa om musik när jag hittar någon jag gillar ;)

Hoppas ni nu fått en bra bild av mig, slänger in en bild på mig också :) Hade bra!

jaaag..

RSS 2.0